Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Brýle 3M - ochranné pracovní pomůcky 3M

3M, přední světový výrobce osobních ochranných pomůcek je hrdá, že může nabízet výrobky značky Peltor jako součást své produktové řady.
Nové portfólio produktů ochrany zraku 3M je příslibem ochranných brýlí vynikající kvality, které poskytují optimální rovnováhu mezi pohodlím, ochrannou a designem.
Cílem společnosti 3M je zajistit uspokojení potřeb všech zákazníků s využitím výjimečných schopností, odborných znalostí, kvality a špičkových služeb. Díky globální technologické, výrobní a znalostní sítě společnosti 3M, dokáže nabídnout více, než jenom vývoj produktů, které pomáhají všem zaměstnancům pracovat v bezpečí a pohodlí. Moderní technická řešení a technologie doplňují vysoké stnandardy kvality a inovací trvale se rozvíjející řady produktových řešení, které zákazníci od společnosti 3M očekávají.

Produktová řada brýlí 3M:

Prémiové brýle 3M
Pohodlné brýle 3M
Klasické brýle 3M
Pohodlné ochranné brýle 3M
Klasické ochranné brýle 3M
Uzavřené ochranné brýle 3M
Klasické uzavřené ochranné brýle
Speciální uzavřené ochranné brýle

Přednosti ochranných brýlí 3M:

Povrch brýlí DX funguje tam, kde ostatní selhaly

Povrch  DX  je  jedinečný.  Jedná  se  o  nejmodernější  kombinaci : odolnost  proti  poškrábání, ochrana proti zamlžení, antistatická ochrana a ochrana proti chemickým rizikům. Čtyři klíčové důvody, díky kterým povrch DX poskytuje každodenní ochranu proti všem těmto faktorům. V efektivitě se patentovanému povrchu DX žádný povrch nevyrovná. Jeho výsledkem jsou skla, která si udržují čirost, a proto poskytují důležitou ochranu zraku po delší období: DX povrch s ochranou proti zamlžení má neomezenou životnost.

O jedinečnosti povrchu DX vyvinutého naší společností se přesvědčíte velmi jednoduchým testem: uvařte konvici velmi horkého čaje nebo kávy. Podržte skla brýlí nad kouřícím nápojem. Pokud budete velmi rychlí, můžete si všimnout tenkého filmu na sklech brýlí, který se rychle rozšíří po povrchu a poté zmizí. Film je téměř nemožné zaznamenat. Jakmile se film vytvoří, na sklech již neuvidíte žádné další změny. Je zcela  průsvitný a poskytuje dokonalou viditelnost. Pokud však skla brýlí nad nápojem přidržíte dostatečně dlouho, vytvoří se na spodním okraji kapky.

Asferický zorník - 180 stupňu čistého vidění, 0% deformací

Většina zorníků bez dioptrií je vyrobena pomocí sférického designu, jehož výsledkem je, že bod zaměření sféry je v přímé linii s okem. Obvykle projdou všechny světelné paprsky, které ze všech směrů dosáhnou zřítelnice, pod správnými úhly zorníků bez zkreslení. Sférické zorníky jsou však navrženy, aby pokryly 180° vidění, a mají množství nevýhod. Faktem je, že lidská hlava není koule, křivka okolo očí je asferická. Aby sférické zorníky pokryly úhel 180°, musely by vyčnívat z čela uživatele. Výsledkem by byla riziková oblast, která by umožnila pevným částicím, prachu nebo škodlivému záření prostoupit do očí a způsobit poranění. Díky tomuto provedení jsou také nepohodlné pro nošení a jejich používání s jiným vybavením, např. přilbami, je obtížné. Výrobci by tyto potíže mohli zmírnit přijetím nesferických zorníků a jejich „přinucením“, aby kopírovaly kontury obličeje. Tento způsob však vede k nepřijatelným optickým zkreslením. Obvyklé stížnosti na bolesti hlavy a dokonce závratě jsou výsledkem těchto zkreslení.

Optimálním řešením bylo vyvinout asferické zorníky, které nabízejí 100 % vidění bez zkreslení. Pro specialisty na optiku to byla výzva! Přijali jsme tuto výzvu a pomocí zdokonaleného optického inženýrství se nám to podařilo. Pomocí zdokonalené automatizované techniky Ray Tracing Techniques jsme skenovali každý bod čočky a poté jej opticky opravili. Výsledkem jsou první asferické zorníky optické třídy 1 bez zkreslení, které nabízejí 180° čistého vidění. Patentované asferické zorníky navržené do řady hladkých stylových ochranných brýlí Maxim poskytují vynikající ochranu, aniž by byla nutná zvláštní ochrana obočí nebo boční chrániče. Kromě toho, že nabízí 180° čistého vidění, byla řada Maxim nominována prestižní německou designovou radou na německou cenu designu German Design Prize 2006. Nevytvořili jsme zorníky Maxim pouze kvůli této výzvě. Chtěli jsme nabídnout špičkovou ochranu zraku, u které je nezbytné mít 180° čistého vidění, např. u vysokozdvižných vozíků, na staveništích, atd.

 

 

 

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Sada na renovaci laku 3M, sada na opravu škrábanců

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

Konektor zářezový U1B

Konektor U1B použitelný do průměru vodiče 0,9mm – 1,3mm slouží ke spojení max. 1páru(4žíly). Plněný gelem. Balení po 100ks.

Cena: 1 038 Kč (s DPH)

Páska 3M pro přímé zasklívání okenních skel, černá 8mmx4,6m

Páska 3M pro přímé zasklívání okenních skel drží okamžitě, je vysoce přilnavá. Tvarování usnadňuje instalaci.

Cena: 1 830 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies