Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Fólie 3M 

3M je přední firmou působící v oblasti propagace značek a reklamních řešení. Nabízíme široké spektrum grafických řešení pro všechny typy aplikací, včetně označení a celkového pokrytí vozidel, reklamy na vozidlovém parku, architektonických řešení, řešení pro hromadnou dopravu, venkovní grafiku a grafiku na podlahy.

Karbonová fólie 3M DI-NOC - dekorační fólie 3M DI-NOC CARBON je karbonová samolepící fólie. Snadno teplem tvarovatelná fólie, lehce aplikovatelná s perfektní přilnavostí k povrchu. Vhodná pro polep jak do interiéru tak exteriéru. Možnosti této fólie 3M jsou neuvěřitelné, možné lepení téměr na cokoliv. Vzhled a struktura fólie 3M podobná nebo stejná jako karbonové vlákno. Karbonovou fólii 3M lze aplikovat do interiéru i exteriéru (kapota, kufr, postranní zrcátka, vnitřní umělé části,...). Velice snadná aplikace na většinu barvených míst na autě. Dokonalý strukturovaný vzhled.

Fólie 3M Scotchcal řady 85 Car Wrap - vysoce kvalitní barevné fólie, autofólie, které díky svému vynikajícímu vzhledu a tuhosti přináší revoluci v oblasti celolepu vozidel.

Dekorační fólie 3M DI-NOC - tyto fólie 3M představují nový způsob pro sdělení vašeho poselství pomocí vnitřních a venkovních grafik určených jak pro rekonstrukce, tak pro novostavby. Společnost 3M úzce spolupracuje s návrháři a architekty a sleduje nejnovější světové designerské trendy.

Vzhledem k omezenému barevnému podání některých monitorů je možné, že zde vyobrazené barvy a vzory přesně neodpovídají skutečnosti. Prohlédněte si vzorky.

Pokud se chcete dozvědět, jestli je daný vzor možné použít i venku, nebo v jakém rozmezí se na fólii opakuje, podívejte se prosím do tabulek, ve kterých jsou definovány vlastnosti jednotlivých vzorů.

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Konektor zářezový U1B

Konektor U1B použitelný do průměru vodiče 0,9mm – 1,3mm slouží ke spojení max. 1páru(4žíly). Plněný gelem. Balení po 100ks.

Cena: 1 038 Kč (s DPH)

Leštící sada 3M, sada na opravu škrábanců na laku

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

Sada na renovaci laku 3M, sada na opravu škrábanců

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies