Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Průmyslové štítkovače 3M

3M ve spolupráci s firmou DYMO přináší profesionální řešení v popisování a identifikaci kabelů, vodičů, svorkovnic, popisných polí a rozvodných skříní. Díky 3M štítkovačům s elektrosymboly odvedete profesionální a čistou práci. Popisování v elektrotechnických, elektronických a telekomunikačních aplikacích bude pro Vás vždy snadné a pomůže Vám k profesionálně provedené práci. Popisování se nesmaže ani nevybledne, zůstane čitelné a spolehlivě přilepené.

3M vyrábí tři typy průmyslových štítkovačů - štítkovač PL100, štítkovač PL200 a štítkovač PL 300. Všechny typy štítkovačů jsou velmi snadno ovladatelné, mají velice dobře čitelný displej, mají zabudovaný řezač pásky s tiskem na štítky od 6 mm.

Štítkovač PL100 - štítkovač PL100 je základní, snadno ovladatelný typ z řady PL. Zaujme  Vás svou malou velikostí a nízkou hmotností. Umožní Vám tisk štítků na profesionální úrovni přímo na místě instalace s minimální pracností. Šetří Váš čas i náklady.

Štítkovač PL200 - štítkovač PL200 Vás nadchne svým jednoduchým a intuitivním ovládáním. Tlačítka rychlého přístupu k symbolům Vám umožní automatické nastavení rozměrů, rozteče a formátů štítků. Praktické funkce šetří Váš čas i náklady. Automatické vypínání zvyšuje životnost baterií. Hmotnost přístroje je 900 g.
Nabízíme dvě varianty balení. Doporučujeme zakoupit celou sadu, kdy přístroj PL200 je balený v ochranném plastovém kufříku společně s kazetou s bílou polyesterovou páskou šířky 12 mm  a síťovým adaptérem. Zakoupit lze i pouze samostatný přístroj s kazetou s bílou nylonovou páskou šířky 19 mm.

Štítkovač PL300 - štítkovač PL300 poskytuje vysoký výkon pro náročné aplikace. Štítkovač PL300 lze snadným způsobem připojit k PC přes USB kabel. Díky tomu můžete vytvářet štítky přímo na PC, jednoduše data nahrávat, stahovat a ukládat pro dokumentační účely. Přenos dat je možnýz libovolného programu pracujícího pod operačním systémem Windows®. Vytvářet štítky samozřejmě lze i bez propojení k PC přímo na místě použití.  Štítkovač PL300 dodáváme jako součást sady v ochranném plastovém kufříku společně se softwarem 3M PL Connect, kazetou s pružnou bílou nylonovou páskou šířky 24 mm, kazetou s bílou PVC páskou šířky 9 mm, registrační kartou, USB kabelem, Lithium-Ion akumulátorem a síťovým adaptérem. Hmotnost přístroje je 900 g.

Ke každému průmyslovému štítkovači 3M řady PL jsou k dodání náhradní tiskové samolepící štítky a teplem smršťované popisovací trubičky v několika šířkách a barvách. Ke štítkovači PL 200 a PL 300 dále nabízíme náhradní plastový kufr, síťový adaptér/nabíječ 230V a nabíjecí Li-Ion akumulátory.

 

 

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Sada na renovaci laku 3M, sada na opravu škrábanců

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

Izolační páska 3M Scotch 2228 25x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 529 Kč (s DPH)

Leštící sada 3M, sada na opravu škrábanců na laku

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies