Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

AUTOKOSMETIKA 3M

Díky autokosmetice 3M si udržíte své auto jako nové. Od rychlého umytí autošampónem Car Wash Soap až po odolné navoskování voskem Performance Finish, každý výrobek odvádí dokonale svou práci. Mohou být použity jako ucelený systém, nebo i každý zvlášť. Autokosmetika 3M je velice oblíbená i u profesionálů.

SADA NA RENOVACI SVĚTLOMETŮ - díky této hobby sadě na renovaci světel  od 3M rychle a snadno obnovíte zašlé, zažloutlé nebo poškrábané plastové kryty světel. Renovaci zvládnete sami s pomocí běžné vrtačky. Leštící sada na renovaci světlometů zjemňuje a odstraňuje škrábance a vrací původní lesk. Vyleštěná světla zvyšují Vaši bezpečnost a viditelnost na silnici. Světla nemusíte měnit, stačí je vyleštit!

Značky:
Počet stránek:1

Renovace světlometů 3M, Sada na leštění světlometů 3M

Díky této sadě na renovaci a leštění světlometů, leštění světel od společnosti 3M v několika krocích navrátíte ztracený lesk světlům Vašeho vozu. Sada na leštění a renovaci světlometů 3M se skládá z j ...

Cena: 1 764 Kč (s DPH)

Leštící sada 3M, sada na opravu škrábanců na laku

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

Autošampon 3M Car wash soap

Koncentrovaná formule, která na povrchu tvoří trvanlivý přirozeně působící lesk. Agresivní vůči špíně a přitom šetrný vůči laku a voskované vrstvě na povrchu.

Cena: 1 288 Kč (s DPH)

Čistič interiérových plastů a kůže 3M Leather & vinyl restorer

Ošetří interiér Vašeho vozu. Zbaví kožené, vynilové, pryžové i plastové díly nečistot i zažrané špíny. Hloubkové vyčištění, naleštění, úprava a ochrana v jednom prostém kroku.

Cena: 1 398 Kč (s DPH)

Čistič oken ve spreji 3M Car care glass cleaner

Charakteristické pro čistič skel 3M Glass Cleaner je tvorba pěny bez stékání kapek. Přilne ke svislým plochám a vytvoří na nich ten pravý lesk bez skvrn. Aplikace Čističe oken ve spreji 3M Car care gl ...

Cena: 1 248 Kč (s DPH)

Čistič pneumatik a kol 3M Wheel & tyre cleaner

V jednom kroku odstraní prach z brzdového obložení, asfalt, mastnoty a zažranou špínu. Začišťuje odřeniny bočnic pneumatik a dodává kolům oslnivý lesk.

Cena: 1 328 Kč (s DPH)

Leštící vosk 3M Performance finish

Pro naprosto dokonalý a velmi trvanlivý povrch o vysokém lesku se syntetickými polymery, které zajistí maximální ochranu laku.

Cena: 1 298 Kč (s DPH)

Mikrovláknová utěrka 3M Microfibre detailing cloth

Tato superměkká, netřepící se mikrotkanina je vhodná pro všechny povrchy. Snadno se s ní odstraňují zbytky vosku, leštidel i otisky prstů.

Cena: 1 158 Kč (s DPH)

Obnovovač pneumatik 3M Tyre restorer

Perfektní konečná úprava v rámci celkové péče o váš vůz. Tento výrobek dlouhodobě navrátí přirozený lesk.

Cena: 1 328 Kč (s DPH)

Odstraňovač škrábanců 3M Scratch remover

Snadný způsob odstraňování jemných škrábanců s využitím profesionální opravárenské technologie k obnově bezchybného lesku. Odstraňovač škrábanců 3M Scratch remover odstraňuje pouze takové škrábance, s ...

Cena: 1 360 Kč (s DPH)

Ochranný vosk 3M Quick wax

Ošetřete svůj vůz až k profesionálně vysokému lesku během několika minut. Navíc díky příměsi karnaubského vosku je povrch vozu dlouhodobě chráněn.

Cena: 1 288 Kč (s DPH)

Počet stránek:1
 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Páska 3M pro přímé zasklívání okenních skel, černá 8mmx4,6m

Páska 3M pro přímé zasklívání okenních skel drží okamžitě, je vysoce přilnavá. Tvarování usnadňuje instalaci.

Cena: 1 830 Kč (s DPH)

Konektor zářezový U1B

Konektor U1B použitelný do průměru vodiče 0,9mm – 1,3mm slouží ke spojení max. 1páru(4žíly). Plněný gelem. Balení po 100ks.

Cena: 1 038 Kč (s DPH)

Izolační páska 3M Scotch 2228 25x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 529 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies