Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Reflexní materiály Scotchlite 3M

Na následujících stránkách uvedeme příklady některých možných způsobů využití těchto inovačních výrobků a ukážeme, jak by mohly přispět ke zlepšení viditelnosti vás, vaší rodiny nebo zaměstnanců. Jedním důležitým výrobkem, na který se chceme zaměřit, je reflexní materiál 3M Scotchlite. Reflexní materiál 3M Scotchlite pomáhá zlepšovat viditelnost uživatelů ve dne, v noci nebo v podmínkách nedostatečného osvětlení, například za špatného počasí, bez ohledu na to, zda pracují, baví se nebo sportují. Jsou-li lidé při práci nebo v dopravním provozu dříve vidět, řidiči mohou zareagovat rychleji a učinit úhybná opatření, která pomohou vyloučit nebo omezit riziko nehod. Je téměř nemožné představit si život bez reflexního materiálu 3M Scotchlite.

Vítejte ve světě viditelnosti 24 hodin denně

Reflexní materiály 3M Scotchlite fungují na principu retroreflexe (zpětný odraz), což je fyzikální vlastnost zajišťující, že světlo, např. ze světlometu vozidla, dopadající na povrch materiálu (např. na dopravní značku) je odráženo v úzkém kuželu směrem zpět ke zdroji tohoto světla (do očí řidiče). Reflexní materiály 3M Scotchlite jsou pokryty vrstvou obrovského množství malých kuliček, nebo hranolů, které zajišťují návrat světla zpět přímo ke zdroji.

Reflexní fólie 3M™ Scotchlite™ poskytují viditelnost po 24 hodin i při nepříznivých světelných a povětrnostních podmínkách, jako je šero, zataženo, mlha, déšť, sněžení apod.

Doporučujeme:
reflexní klipy na špice jízdních kol

Výhody 3M Scotchlite:

Reflexní materiály 3M Scotchlite jsou jedinečnými materiály, které mohou poskytnout všechny dále uvedené významné výhody:
Výkon: stříbrné reflexní materiály 3M Scotchlite přesahující nejvyšší kategorii jasu (třída 2) podle normy ČSN EN 471, poskytují vysoký stupeň bezpečnosti.
Široký úhel odrazu: jejich ověřený vysoký jas při širokém vstupním úhlu značně zvyšuje viditelnost a bezpečnost osoby, která tento materiál používá.
Odraznost za mokra: Také za mokra překračují stříbrné reflexní pásky 3M Scotchlite nejpřísnější evropské podmínky při simulovaném extrémním dešti.
Trvanlivost a údržba: stříbrné reflexní materiály 3M Scotchlite mohou být prány v domácí pračce i průmyslovým způsobem při běžně používaných teplotách, přičemž nepraskají a nejsou poškozovány teplem v normálním rozsahu teplot. Jako jednovrstvý souvislý výrobek nemohou být ovlivňovány pronikáním vlhkosti.
Zpomalování hoření: vybrané typy reflexního materiálu 3M Scotchlite jsou k dispozici v samozhášivém provedení. Vykazují též antistatické vlastnosti.
Různorodé použití: reflexní materiály 3M Scotchlite jsou lehké a pružné a kombinují bezpečnost a módní tvar. Jako materiály ideální pro lemování oděvů, výrobu znaků a emblémů mohou být potištěny sítotiskem, vysekávány šablonou a vyřezávány plotrem.
Snadné použití: 3M Scotchlite reflexní materiály se snadno aplikují a proto není nutné mít v tomto případě nějaké speciální zaučení nebo vybavení.

 

Inovace a vynálezy 3M přinášejí prospěch a ovlivňují mnoho aspektů každodenního života.

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Leštící sada 3M, sada na opravu škrábanců na laku

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

Páska 3M pro přímé zasklívání okenních skel, černá 8mmx4,6m

Páska 3M pro přímé zasklívání okenních skel drží okamžitě, je vysoce přilnavá. Tvarování usnadňuje instalaci.

Cena: 1 830 Kč (s DPH)

Sada na renovaci laku 3M, sada na opravu škrábanců

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies