Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Reflexní materiál 3M Scotchlite

3M Scotchlite

Reflexní materiály zvyšuje viditelnost osoby, která jej nosí, a tím snižuje pravděpodobnost nehod. Reflexní materiály od 3M nabízí dlouhodobou hodnotu, vysoký výkon a poskytují maximální ochranu i pohodlí.

Reflexní materiály 3M jsou nejvíce využívány:
Pro práci - pracovní oděvy 3M bohatě splňují i ty nejnáročnější požadavky na svítivost - retroreflexi, jakož i všechny ostatní požadavky. Záchranářům a dalším pracovníkům, kteří se pohybují v nouzových podmínkách, zajistí tyto oděvy vynikající viditelnost, ale také odolnost proti plamenům a teplu. Při pracích na údržbě silnic v nich budete velmi dobře viditelní, a to v kteroukoliv denní i noční dobu.
Pro volný čas - rozhodnete-li se pro sportovní oděvy, obuv a příslušenství vyrobené s použitím našeho reflexního materiálu, budete se cítit bezpečně a zároveň Vám to bude slušet.
Pro děti - nyní se můžete spolehnout na to, že Vaše děti budou opravdu v bezpečí, přičemž tyto oděvy jsou vysoce kvalitní i v dalších ohledech. Vaše děti budou mít potřebnou ochranu a Vy budete klidnější.
Pro zajištění firemní identity - používejtě to nejlepší dobře viditelné oblečení od nás a můžete Vaší společnosti dělat reklamu 24 hodin denně. Reflexní materiály 3M můžete použít k výrobě dobře viditelných okrajů, firemních odznaků a log.
Doporučujeme:
reflexní klipy na dráty - špice jízdních kol - mrkněte zde

Buďte dobře viditelní!
Reflexní materiály 3M pomáhají lidem být vidět

reflexní trubičky na dráty kol, reflex 3M, reflexní tyčinky na špice - dráty kol, reflexní pásky 

 

 

Značky:
Počet stránek:1
Počet stránek:1
 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Izolační páska 3M Scotch 2228 50x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 639 Kč (s DPH)

Izolační páska 3M Scotch 2228 25x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 529 Kč (s DPH)

Konektor zářezový U1B

Konektor U1B použitelný do průměru vodiče 0,9mm – 1,3mm slouží ke spojení max. 1páru(4žíly). Plněný gelem. Balení po 100ks.

Cena: 1 038 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies