Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Zdravotnické potřeby 3M

Nexcare™ výrobky pro zdravotnictví - náplasti, obklady proti bolesti zad,límec krční páteře, bolest krku, obklady při bolesti zubů,atd.

Pro Vaši domácí léčbu vyvinulo 3M celou řadu produktů, z nichž na českém trhu je zatím nejznámnější Nexcare™ ColdHot pack, který umožnuje mírnit bolest působením tepla či chladu. Nicméně i v oblasti první pomoci vám můžeme být kažodenním pomocníkem.

Ryhlé ošetření

Již samotný termín "rychlé ošetření" nám říká, o co se vlastně jedná - jde o rychlé ošetření, které poskytnete člověku, který se náhle poranil. Víte-li jak na to a pokud máte po ruce ty správné produkty, můžete často drobná poranění celkem úspěšně ošetřit sami. Právě pro tyto účely je určena řada produktů pro rychlé ošetření 3M™ Nexcare™ First Aid Products. Řada zahrnuje celou řadu prodyšných fóliových náplastí a pásek pro ošetření za mokra i za sucha, jakož i prostředky vhodné pro různé typy pokožky a pro různá poranění.

Cold Hot therapy - Léčení působením chladu a tepla

Terapie založená na působení chladu a tepla je ideálním způsobem jak tlumit bolest a urychlit léčbu. Léčba teplem a chladem je přirozeným způsobem léčby drobných zranění bez použití léků, který navíc působí proti vzniku otoků.
V nabídce produktů Cod Hot jsou hřejivé polštářky, hřejivý medvídek, který je velmi oblíbený u dětí, hřejivé pásy, hřejivý krční límec, zádový hřejivý pás, břišní hřejivý pás - u všech produktů jde o hřejivý/chladivý gelový polštářek.

Chlad pomáhá zmírňovat bolest několika způsoby:

  • Zklidňuje nervová zakončení v postižené oblasti a zmírňuje tak pocit bolesti
  • Omezuje vznik otoků způsobených přítokem krve do postižené oblasti
  • Zmírňuje pocit "cukání" v postiženém místě, k němuž často při zraněních dochází

V mnoha případech se po léčbě chladem na postižené místo aplikuje teplo. Teplo mírní bolesti tím, že zvyšuje krevní proud a ohebnost svalů a kloubů. Tento typ terapie je vhodný pro osoby, které trpí arthritidou nebo revmatismem.
Terapie založená na působení chladu a tepla výrazně tiší bolest a urychluje uzdravení.

Náplasti:

Velmi kvalitní pohodlné náplasti jedinečného tvaru se skvělou prodyšností (celý tvar náplasti navržený vědci kvůli maximálnímu přísunu vzduchu, propouští vypařující se pot a vlhkost, díky otvorům je zajištěná prodyšnost, aby zůstala kůže suchá a chladná. Hemostatické náplasti. Veškéré nápasti jsou hypoalergenní.

Ostatní:

Samodržící elastický podpůrný obvaz (nejsou potřeba sponky). Kompletně voděodolné obvazy. Hemostatický sprej, studený sprej pro okamžité zmírnění bolesti.

 

podkategorie --> Hřejivé/chladivé gelové polštářky - Cold Hot terapie

podkategorie --> Náplasti

podkategorie --> First Aid

podkategorie --> Ostatní

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Izolační páska 3M Scotch 2228 50x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 639 Kč (s DPH)

Izolační páska 3M Scotch 2228 25x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 529 Kč (s DPH)

Izolační páska 3M Temflex 1500 19x20 černá

Pásky Temflex 1500 se hodí pro všechny běžné aplikace do 1kV, jsou odolné proti oleji, rozpouštědlům a kyselinám, samozhášivé, velmi pevné při dobré pružnosti. Černá páska je odolná i proti UV záření. ...

Cena: 1 033 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies