Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

Lokátory a Markery 3M


EMS - Elektronický značkovací systém

S rozvojem celosvětových společností se rozrůstají i jejich podzemní objekty. Stále větší důraz je kladen na rychlé a přesné identifikace toho, co a kde je zakopáno pod zemí. Elektronický značkovací systém (EMS) 3M poskytuje další informace, které pomáhají urychlit identifikaci a vyhýbat se drahým chybám.                                                                                                           

Pozitivní identifikace
Na rozdíl od porchových značek, například kůlů, praporků nebo nátěrů, není značka EMS ovliňována přerostlou vegetací ani vandalismem a nemůže se opotřebit povětrnostními vlivy. Značky jsou pasivní antény bez jakýchkoliv vnitřních zdrojů napájení, které by se vybíjely. Jejich velmi pevné, polyetylenové skořepiny nepropouštějí minerály, chemikálie a odolávají teplotním extrémům, které se běžně vyskytují pod zemí. Elektronický značkovací systém 3M je tvořen trvanlivými, pasivními značkami, které lze zakopat nad důležité objekty během stavby nebo použít ke značení stávajících objektů během údržby.                                                                 

Jednoduchá instalace
Seznámení s požíváním Elektronického značkovacího systému EMS zabere pouze několik minut a stejně snadno lze hledat zakopané značky. Značka odráží signál zpět k lokátoru 3M Dynatel a umístění je signalizováno jak hodnotou na vizuálním měřiči, tak zvukovým tónem. Úplný sortiment značek 3M nabízí přesně to, co potřebujete.

Lokátory 3M Dynatel
Lokátory 3M™ Dynatel™ řady 2500 znamenají velký pokrok v oblasti lokalizování inženýrských sítí. Při vývoji nové řady 2500 se vycházelo z požadavků na větší přesnost, rychlost a kompaktnost provedení. Nové lokátory řady 2500 nabízejí široké spektrum dovedností, moderně řešené digitální zpracování a velmi přesnou lokalizaci. Všechny lokátory řady 2500 nabízejí šest aktivních frekvencí a maximální výkon vysílače 12 W. Představují řešení pro prakticky všechny náročné aplikace, na které lze v terénu narazit.
Doporučujeme:
3M Dynatel 2550E-ID/U12, 3M Dynatel 2573E-ID/CU12 - dokážou navíc určit polohu všech standardních elektronických markerů s možností zapisovat, číst a zabezpečovat naprogramované informace do iD markerů.

Minimarker 1255
Minimarker 1255 o průměru 20cm je použitelný do hloubky 180cm. Dodává se v několika provedeních, dle typů sítí (elektro, telekomikace, plyn, tlaková voda atd.). Každý z těchto typů se liší jinou barvou popisu a frekvencí (liší se i typovým označením). 

Ball Marker 1400
Existuje celá řada "ball markerů" dle typů sítí, liší se jak frekvencí, tak celkovou barvou. Jedná se o plastovou zatavenou kouli o průměru cca 11cm, naplněnou nemrznoucí tekutinou do -32 oC. Tato tekutina je na bázi kosmetických a farmaceutických alkoholů absolutně neškodných a ekologicky nezávadných. Výhodou toho ball markeru je naprosto snadné uložení, kdy jakýmkoliv způsobem (vhozením do výkopu) se cívka plavající v tekutině automaticky ustálí v ideální vodorovné poloze (technologie lodního kompasu). Díky tomu je detekce naprosto přesná. Marker slouží pouze jako značka. Použitelný do hloubky 150cm.

podkategorie --> Lokátory

podkategorie --> Markery

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Leštící sada 3M, sada na opravu škrábanců na laku

Sada 3M pro opravu drobných vad na laku způsobené provozem vozidla pro kutily s profi brusným a leštícím materiálem 3M. Všechny komponenty sady na renovaci světlometů 3M se používají na jakékoliv vrta ...

Cena: 1 612 Kč (s DPH)

Izolační páska 3M Temflex 1500 19x20 černá

Pásky Temflex 1500 se hodí pro všechny běžné aplikace do 1kV, jsou odolné proti oleji, rozpouštědlům a kyselinám, samozhášivé, velmi pevné při dobré pružnosti. Černá páska je odolná i proti UV záření. ...

Cena: 1 033 Kč (s DPH)

Scotchflex 3M - suchý zip páska 20x10 černá z obou stran

3M Scotchflex je lehce ohebná, tenká stahovací páska na principu suchého zipu. Je určena pro snadné a rychlé stahování a upevňování kabelů a libovolnou délkou opásání. Udrží velký mechanický tah i v p ...

Cena: 1 401 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies