Zavřít X :

Martin Bartoš Autorizovaný distributor 3M

Wittgensteinova 886/10, 772 00 Olomouc, e-mail: info@m-bartos.cz, web: www.m-bartos.cz

M Bartoš
podrobné hledání

AUTOKOSMETIKA MEGUIARS - PÉČE O LAK

Společnost Meguiars je světovou jedničkou na trhu v péči o vzhled automobilu. Svými výrobky se snaží nastavit zcela nový standart v kvalitě komplexní péče o automobil.

5 KROKŮ PRO DOKONALÝ LAK

1. Mytí karoserie vozu 

K mytí Vašeho vozu používejte šampóny a kondicionéry určené speciálně pro mytí karosérie vozu. Mytí karoserie vozidla za pomocí prostředků určených například k mytí nádobí má za následek odstaňování voskové a ochranné vrstvy, což vede ke ztrátě lesku a hloubky laku karoserie. Všechny výrobky Meguiar's jsou navíc šetrné k životnímu prostředí.

2. Vyčištění - příprava povrchu karoserie vozu

Nečistoty, které ulpí na voze během provozu jako je např. tér, míza, polétavá rez, asfylt a zbytky hmyzu vytváří na laku nepropustnou bariéru, kterou klasickým umytím neodstraníte. Tato vrstva pak potlačuje lesk laku a nečistoty se na jeho povrchu mnohem lépe zachytávají. Tento nežádoucí film odstraníte pomocí Meguiars Clay. Je to velmi šetrný způsob, jak jej účině a přitom šetrně odstranit z povrchu laku. Jemné škrábance a poškození jsou nejčastěji vytvořeny nešetrným způsobem mytí, leštění a sušení. Toto poškození odstraníte například za pomocí leštícího přípravku Meguiars Ultimate Compound.

3. Leštění laku karoserie vozu

Leštění laku karoserie se doporučuje jako libovolný krok a to zejména pro tmavší odstíny laků, u kterých pomáhá dosáhnout hlubšího lesku. K tomuto kroku je vhodný Meguiars Ultimate Polish.

4. Voskování laku karoserie vozu

Pro dlouhodobou ochranu a udržení lesku Vašeho vozu používejte pouze prémiové vosky z Meguiars nabídky jako je např. Meguiars Gold Class Carnauba Plus, NXT Tech wax 2.0 nebo Ultimate Wax.

5. Údržba laku karoserie vozu

Pravidelná údržba laku karoserie zabraňuje usazování nečistot jako je ptačí trus, míza a ostatní, které mohou při delším působení poškozovat vrchní vrstvy laku. Navíc používáním Meguiars Quick detaileru nebo Meguiars Ultimate Quick Detaileru výrazně prodlužuje ochrannou funkci vosku a obnovuje lesk laku karoserie.

podkategorie --> Autošampóny - mytí vozu

podkategorie --> Vyčištění povrchu

podkategorie --> Příprava povrchu před leštěním

podkategorie --> Leštící pasty - leštění laku

podkategorie --> Vosky - voskování laku

podkategorie --> Údržba laku

 

Nákupní košík

Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat

Přihlášení

přihlásit | registrovat

Nejprodávanější

Izolační páska 3M Scotch 2228 50x3 černá

Dvousložková izolační a těsnicí páska se silnou vrstvou mastixu na vnitřní straně a samosvařitelným syntetickým kaučukem EPR na straně vnější. Dodává se na lineru. Díky mastixu velmi dobře drží na vše ...

Cena: 1 639 Kč (s DPH)

Leštění světel 3M, Sada na renovaci a leštění světlometů,

Díky této sadě na leštění a renovaci světlometů, leštění světel od společnosti 3M v několika krocích navrátíte ztracený lesk světlům Vašeho vozu. Sada na leštění a renovaci světlometů 3M se skládá z j ...

Cena: 1 764 Kč (s DPH)

Konektor zářezový U1B

Konektor U1B použitelný do průměru vodiče 0,9mm – 1,3mm slouží ke spojení max. 1páru(4žíly). Plněný gelem. Balení po 100ks.

Cena: 1 038 Kč (s DPH)

M Bartoš - Czech Republic, e-mail: info@m-bartos.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies